3/8/11

O Γιάννης Πλούταρχος στο «Mea Puglia Festival» - Δηλώσεις


Πλάι στον Al Bano Carrisi και σε άλλους καταξιωμένους Iταλούς καλλιτέχνες όπως τον Gianni Morandi, τον Μario Biondi, την Emma Marrone, τoν Lino Banfi, τον Little Tony και τη «δική» μας Δήμητρα Θεοδοσίου, θα βρίσκεται ο Γιάννης Πλούταρχος στις 7 Αυγούστου, στη σκηνή του Contrada Bosco στο Cellino San Marko για το φετινό Mea Puglia Festival.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα τραγουδήσω σε αυτό το φεστιβάλ και θα ξαναβρεθώ και πάλι με τον Αλ Μπάνο. Με γοητεύει ο κόσμος εκεί και έχω αποκτήσει πολλούς φίλους. Το φεστιβάλ του Τσελίνο έχει γίνει θεσμός και από εκεί έχουν περάσει και περνούν κάθε καλοκαίρι σπουδαίοι τραγουδιστές» δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» ο Γιάννης Πλούταρχος πριν φύγει..

«Κάθε φορά που βρίσκομαι στη σκηνή με τον Γιάννη Πλούταρχο το απολαμβάνω.. Είναι σαν ''δυο φωνές - μια ψυχή", όπως τιτλοφορείται και η δισκογραφική μας συνεργασία. Μας ενώνουν πολλά και πάνω από όλα αλληλοσεβασμός, η αγάπη μας για το καλό τραγούδι, η Μεσόγειος και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί, που είναι διάχυτη στο CD μας», δηλώνει με τη σειρά του ο Al Bano στην ίδια εφημερίδα.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα