Yiannis Ploutarhos

Fan Blog

24/7/11

Ο Αλέξης Σέρκος μιλάει για τις επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου

Ο δημιουργός των μεγαλύτερων επιτυχιών του Γιάννη Πλούταρχου, Αλέξης Σέρκος, μίλησε στο blog «Press Mixer» για την πολυπλατινένια συνεργασία τους την τελευταία δεκαετία.
 
Ποιό θεωρείς το καλύτερο τραγούδι που έχεις γράψει;
Όλα μου τα τραγούδια γνωστά και όχι κρύβουν ιστορίες και στιγμές της ζωής μου. Άρα, δεν θα μπορούσα να αφαιρέσω κάποια στιγμή από το πάζλ της ζωής μου. Θα αναφέρω, όμως, το "Αχ κορίτσι μου", σαν τραγούδι που επηρέασε την ζωή μου.

Ο καλύτερος σου στίχος;
Πιθανόν οι «Λεπτομέρειες» του Γιάννη Πλούταρχου, κυρίως, σαν θέμα...

Το τραγούδι που «κρύβει» πίσω του την καλύτερη ιστορία;
Το «Με τι καρδιά», που πάλι ερμήνευσε ο Γιάννης Πλούταρχος, το οποίο το έγραψα το ίδιο βράδυ που έφυγα από το πατρικό μου σπίτι, αδειάζοντας το δωμάτιο και το στούντιό μου, με την μητέρα μου να κλαίει (μιας και είμαι μοναχοπαίδι). Έτσι προσπάθησα να αποτυπώσω τα συναισθήματα της μητέρας μου…

Η καλύτερή σου συνεργασία;
Είμαι ενθουσιασμένος με κάθε μου συνεργασία, απλά με τον Γιάννη Πλούταρχο έχουμε κάνει πολλές επιτυχίες τα τελευταία 10 χρόνια και υπάρχει μια μικρή μαγεία όταν συνεργαζόμαστε.

Και για φινάλε, θέλουμε την καλύτερή σου ευχή για το καλοκαίρι.
Να ξεκουραστείτε, να βγάλετε από το μυαλό σας όλα τα αρνητικά που μας απασχολούν όλους και να αγαπήσετε το νέο μας τραγούδι «Σε Θέλω», που είναι το νέο πρόμο του Γιάννη Πλούταρχου.