Yiannis Ploutarhos

Fan Blog

18/12/10

Aμαρυλλίς: «Όνειρο ζωής η συνεργασία μου με τον Πλούταρχο»

 H Αμαρυλλίς μίλησε για τον -φίλο της πλέον- Γιάννη Πλούταρχο στο tralala.gr. Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία αυτή την περίοδο κάνει εμφανίσεις στο πλευρό του Γιάννη , φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη με τη συνεργασία. Η ίδια παραδέχεται ότι είναι η καλύτερη στιγμή στην καριέρα της.

Για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Πλούταρχο στο "COSMOSTAGE": «Η συνεργασία μου φέτος με τον Γιάννη Πλούταρχο δεν χωράει σε δυο λόγια γιατί αυτά που έχω να πω είναι πολύ περισσότερα!!! Πραγματικά είναι όνειρο ζωής για μένα γιατί πέρα απ' το ότι μου έχει αγγίξει την ψυχή η φωνή του και γενικότερα η καλλιτεχνική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια, τον θαυμάζω και τον αγαπώ σαν άνθρωπο, γιατί έχω αποκτήσει και ένα φίλο πέρα από έναν υπέροχο συνεργάτη ο οποίος με συμβουλεύει, με στηρίζει και με βοηθάει σε όλα! Είναι για μένα η καλύτερη συνεργασία που θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ.

Για τη συνεργασία του Γιάννη Πλούταρχου με τον Al Bano Carrisi: «Του εύχομαι πάντα επιτυχίες, πάντα τα καλύτερα. Ότι κάνει ο Γιάννης και με ότι καταπιάνεται, ακριβώς επειδή είναι ειλικρινής και αληθινός και το κάνει με ψυχή και με αγάπη πάντα πάει πολύ καλά και γι' αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο που βρίσκεται στις καρδιές όλου του κόσμου.»

Ετικέτες

Γιάννης Πλούταρχος: «Δε θέλω να κάνω διεθνή καριέρα»

O Γιάννης Πλούταρχος μιλάει στο tralala.gr για τη συνεργασία του με τον Al Bano Carrisi, για τη μεταγραφή του από τη Minos EMI στη Heaven Music και εύχεται για τις γιορτές!!!

Καινούρια αρχή και στη δισκογραφική σας στέγη και στη νέα σας δισκογραφική δουλειά. Μιλήστε μας λίγο γι' αυτό. 

Είναι πραγματικά μια καινούργια αρχή! Κάτι πάρα πολύ όμορφο ξεκίνησε να γίνεται αφού πρόκειται για μια συνεργασία με έναν πολύ μεγάλο καλλιτέχνη, κάτι διαφορετικό που το είχα στο μυαλό μου αρκετά χρόνια και τελικά μπόρεσα να το υλοποιήσω. Είναι μια υπέροχη δουλειά και πιστεύω ότι ο κόσμος θα την αγαπήσει, αν και είμαι απόλυτα σίγουρος γι' αυτό, γιατί έγινε με πολύ αγάπη και επειδή το θέλαμε πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τη συνεργασία μου με τη Heaven γιατί για εμένα είναι μια καινούρια ομάδα και πραγματικά τα τελευταία δύο χρόνια που συνεργαζόμαστε με τον Μάκη Πουνέντη και όλα τα παιδιά έχει βγει κάτι πολύ καλό και εύχομαι αυτή η συνεργασία να είναι ένα όμορφο καινούργιο ξεκίνημα με πολύ όμορφα τραγούδια... ακόμα πιο όμορφα τραγούδια. 

Από τον αμιγές λαϊκό δίσκο που σας έχουμε συνηθίσει σαν βλέπουμε τώρα σε Ιταλικό δίσκο... Ρίσκο υπάρχει; 

Όχι γιατί οι μελωδικές γραμμές είναι ίδιες. Η ελληνική με την ιταλική μουσική είναι πολύ κοντά, εξάλλου οι καινούργιοι δημιουργοί της μουσικής στην Ελλάδα είναι επηρεασμένοι απ' όλες τις σχολές και ειδικά από τη μεσογειακή σχολή. Αν αλλάξεις το στίχο από ένα ελληνικό τραγούδι πολύ εύκολα μπορεί να γίνει ιταλικό, ισπανικό... 

Γιατί δεν προσπαθήσατε να έχετε Αγγλικό στίχο για μεγαλύτερη απήχηση; 

Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να κάνω παγκόσμια καριέρα, απλά μια συνεργασία κάνω και μένει εδώ. Είναι πιο οικείος για μένα ο ιταλικός και ο γαλλικός στίχος. 

Τα τραγούδια τα επιλέξατε από κοινού; Η ηχογράφηση του Cd που έγινε; 

Ναι τα επιλέξαμε από κοινού τα τραγούδια, αλλάξαμε πολλούς στίχους, βελτιώσαμε πολλά πράγματα και βγήκε μια πραγματικά υπέροχη δουλειά. Η ηχογράφηση και οι μίξεις έγιναν στην Ιταλία και κάποιες φωνές τις έβαλα στο στούντιο του αγαπημένου μου Τάκη Αργυρίου.

Όταν ακούσατε τα τραγούδια έτοιμα πια στα ιταλικά από εσάς πως σας φάνηκαν; Τελικά πιστεύετε ότι θα αγκαλιάσει αυτό το εγχείρημά σας ο κόσμος; 

Συγκινήθηκα, οφείλω να πω ότι μου ήταν περίεργο πολύ. Αλλά δεν ήταν κάτι που με ενοχλούσε, θα το καταλάβαινα πρώτα εγώ. Αν έβλεπα δηλαδή ότι δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω δεν θα το έκανα με τίποτα. Ο κόσμος με αγαπάει πάρα πολύ εξάλλου με έναν ιδιαίτερο τρόπο, δεν είναι να παίζουμε μαζί του. Ειμαι απολυτα σιγουρος πως θα το αγαπήσει όπως έχει αγαπήσει όλες τις δουλειές μου ως σήμερα.  

Ο Al Bano σας γνώριζε σαν καλλιτέχνη, του πήγατε δουλειές σας να ακούσει; 

Ναι του πήγα και μόλις του είπαν για ποιο τραγουδιστή πρόκειται αμέσως έψαξε δουλειές μου. Και μου είπε χαρακτηριστικά: «Δέχομαι να κάνω αυτή τη συνεργασία για τρεις λόγους: ο πρώτος λόγος είναι γιατί ήρθες με πολύ ταπεινότητα να μου ζητησεις κάτι τέτοιο, ο δεύτερος λόγος είναι γιατί ο κόσμος σ' αγαπάει με έναν τελείως ξεχωριστό τρόπο και ο τρίτος λόγος γιατί όταν είδες το εκκλησάκι του Αϊ Γιάννη προσκύνησες».  

Χριστούγεννα με ακόμη ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Πως αισθάνεστε; 

Είναι πολύ φωτεινό το σπίτι μου αυτή τη στιγμή, είμαι πολύ ευτυχισμένος, έχουν ξεκινήσει καινούρια πράγματα στη ζωή μου και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Όμως όσον αφορά το σπίτι μου, που εκεί ηρεμώ και ξεκουράζομαι και παρότι γίνεται της Κορέας αφού είμαστε τόσα άτομα, εγώ περνάω πάρα πολύ ωραία.  

Μια ευχή που θα θέλατε να δώσετε εν' όψη γιορτών. 

Εύχομαι ο κόσμος να έχει υγεία πάνω απ' όλα και ψυχραιμία που θα τη χρειαστούμε πάρα πολύ. Να είμαστε όλοι δημιουργικοί. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο.

Ετικέτες